2008. november 24., hétfő

why?

Miért kell, hogy ez élet ennyire egy fos legyen? Miért van az embernek szíve? Csak azért hogy fájjon? Akkor meg minek? Miért nem lehet kivágni és eldobni a francba, hogy soha többé ne lehessen érezni? Miért nem lehet csak úgy egyszerűen itt hagyni ezt a rohadt világot, ami tele poshadt emberekkel? Miért nem lehet minden egyszerűbb? Miért vannak rossz döntések?
El akarok menni ebből az undorító világból oda, ahol nincs érzelem, nincs fájdalom, nincsenek gondolatok...a Paradicsomba vagy a falanszterbe, ahol csak a mechanika irányítja az embereket? Sokkal jobb lenne a világ. Nem lenne ennyi szenvedés. Ennyi öröm se, de legalább nem fognak az emberek lelkileg teljesen meghalni!

1 megjegyzés:

Andy V írta...

Mert megéri itt lenni.

"Mindenki tud szeretni, hiszen mindannyian ezzel az adottsággal születünk. Van, aki eleve jól csinálja, de a többségnek újra kell tanulnia, vissza kell emlékeznie, hogyan szeretett, és mindenkinek - kivétel nélkül mindenkinek - el kell égetnie az elmúlt érzelmeket, újra kell élnie néhány örömöt és fájdalmat, botlást és gyógyulást, hogy észrevehesse a vezérfonalat, ami ott rejlik minden új találkozásban."