2010. január 24., vasárnap

black flowers blossom

Nos, a probléma: ...igazából nincs is. Maximum a hiány. Valahogy nem érzem jól magam, napok óta lázas vagyok, de ez máskor nem volt ennyire rossz, még rátesz a másnap. Igen, a tegnapi buli nagy volt. Valószínűleg mindennek a rossz minőségű bor keveredése a piña coladával és a rubophennel volt az oka. A hajnali és azt követő egész napos rosszullét oka. De hát vannak ilyenek. De ebből végül is következik egy probléma: tanulásképtelenség. Ami annyira nem jó, lévén az elkövetkezendő négy napom lesz 1-1 vizsga. Hmm...hát, ebből is van egy probléma: nem érdekel. Egyik vizsga sem. Csak meg kell csinálni. De legszívesebben itt hagynám az egészet, ezt a fél évet sem fejezném be. De ezt már írtam valahol.
Visszatérve a kiindulóponthoz: hiány. Igen. Talán nem lenne ilyen rossz, ha nem lennék teljesen egyedül a lakásban. Pedig így van. És bármennyire is állati volt a tegnapi nap, kevés volt a Dobosból.
És a tegnapi nap poénja: "Miért szakítottál a volt nőddel, mikor az olyan szép volt?" Valószínűleg ez nem az én lenézésem volt, egyszerűen csak a kultúra hiánya. De hát tudjuk: a szépség minden. :D
De a válasz (ezt már csak én hallottam): "Lehet, hogy szép, de ha egy fasz? Vagyis nem fasz, mert nem az, egyszerűen csak különbözőek vagyunk..." :) Azt hiszem enyém a pont.
Na persze voltak még oltások: Elisabeth King, Pujáró, valamint "kedves színesbőrű elnökünk inkább hasonlít egy modellre...", "valaki tud adni egy dobverőt?:D" - utóbbi persze a koncert kellős közepén, és egy hatásos módszer: kalapból kihúzni a számokat, mert erő már nem volt setlist összeállítására. Ezen kívül volt disznófejű fa és Vasevő fa (így nézett ki négy éve, mára már jobban benőtte - az idegenvezetőm hozzászólása: "A természet elpusztítja az emberiséget")Vagyis ismerjük meg Szegedet akció, kicsit részegesen, a hóban. :) De az idegenvezető túlságosan jóképű volt ahhoz, hogy azt mondjam ne. ;)
Nos, talán most már sikerül tanulni. Meg talán a Red Hot Chilli Peppers is segít. Wish me luck!

Nincsenek megjegyzések: