2009. október 21., szerda

beszámoló - harmadik felvonás

2009. október 3.
Ez ugye bár szombat volt. Már előre tudtuk, hogy ezen a napon egy kertipartira vagyunk hivatalosak, úgyhogy nagyon más program nem lesz. A kertiparti a srácok főnökénél, Robinnál volt. Először körbenéztünk Basingstoke-ban, megnéztük a Festival Place-t, kávéztunk, majd bekukkantottunk a srácok irodájába, utána a vasútállomás fele vitt utunk. Hoszzú volt a sor, a vonat majdnem indult, automatával vettünk jegyet. Sikeresen elbasztuk, ezért kétszer annyi jegyet vettünk, mint amennyi kellett. De legalább volt jegy, elküldtük a fele társaságot, hogy menjenek el, mi majd megyünk a köveztekő vonattal. Csak lekésték a vonatot. Majd végül visszaváltottuk a jegyeket, amik nem kellettek. Utána nem sokkal jött egy másik vonat. Egy nemzeti parkba vezetett az utunk, New Forest nemzeti parkba. Az állomásra értünk jöttek. Az út mentén vadlovak. Amik inkább pónik. Majd megérkeztünk egy gyönyörű házhoz. Nem nagy, de kényelmes, nyugodt, nagy kerttel, mellette rét, ahol a szomszéd lovai legeltek.



A társaság nagy része 30-40 körül és fölött, valamint egy 10 év körüli kiskölyök. A hangulat nagyon jó volt. És mi főztünk: pörköltet. Mindenki lefoglalta magát: szeletelés, tűzcsinálás, iszogatás, tájnézés. :D Majd kicsit felélénkült a szél - valamit ki kellett találni, hogy ne fújja el a tüzet. Jöttek a mindenféle ötletek a sok építésztől, én meg mosolyogtam magamban. :) Majd én is megnéztem a lovakat:


Aztán krumplikeresés Alex-szal:

Majd főtt a pöri, és főtt, majd kész lett, közben kicsit körbejártuk a területet, beszélgettünk, jól elvoltunk. Majd evés. Először a pörkölt, majd a desszert: tipikus angol torták. Ám ezek nagyon picik és nagyon tömények. És mindet tejföllel, ami náluk tejszínesebb és nagyon finom. Jól lakott mindenki, mindenkinek ízlett minden, jól sikerült délután lett. De a képek többet mondanak: Vagyis mindanának, ha fel tudnám őket tölteni. -.- Na majd akkor holnap befejezem.

Nincsenek megjegyzések: